Max phone

Betonlook vloer in technologiebedrijven: is het een goed idee of niet?

Geplaatst op

De betonlook vloer is, zoals het woord zelf al zegt, een vloer die eruit ziet als beton, maar het eigenlijk helemaal niet is. Voor deze vloer wordt er vaak gebruik gemaakt van de polyurethaan gietvloer. Deze vloer heeft enkele voordelen die de betonvloer niet heeft. 

De polyurethaan gietvloer is naadloos en heeft verder geen scheuren of groeven. Hierdoor is de vloer een heel onderhoudsvriendelijke vloer die geen plaatsjes heeft waar vuil zich kan ophopen. Je hoeft maar één keer over de vloer te gaan en je kunt er zeker van zijn dat je al het vuil hebt.

Verder laat de vloer geen water of andere vloeistoffen door. Wanneer er gemorst wordt, kun je er dus zeker van zijn dat de vloeistof niet in de grond intrekt. De vloer blijft hierdoor erg lang mooi, maar is ook heel hygiënisch.

In tegenstelling tot echt beton, is de polyurethaan vloer een dunne vloer. Hierdoor kan je de vloer goed combineren met vloer verwarming. Doordat de vloer elastisch is, scheurt de vloer ook veel minder snel dan bij een betonvloer.

Kortom, de polyurethaan gietvloer is een zachte, elastische vloer die gemakkelijk is in onderhoud, duurzaam is en ook nog eens hygiënisch. Het is dus een heel goede vloer voor in telecombedrijf. De vloer ziet er strak uit en straalt stijl uit. Als je een technologiebedrijf hebt waarbij er vaak wordt gewerkt met zware spullen en je een vloer nodig hebt die erg stevig is. Dan kies je best voor een betonlook vloer die wordt gemaakt van de kunststof epoxy. Deze kunststof is ongeveer hetzelfde als de polyurethaan, maar is steviger en kan beter tegen krassen.

De keuze van een vloer hangt dus erg af van welke factoren je terug hoopt te vinden in een vloer. Een betonlook vloer zorgt voor een stijlvolle en unieke uitstraling.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden