Max phone

Onze partners

Snelle reparatie van je mobiele telefoon

MobieltjesDokter repareert telefoons vanuit heel Nederland. Je kunt je telefoon eenvoudig toesturen, meldt bijvoorbeeld je Samsung reparatie online aan.
over Jorshop
Beste vpn provider nederland
Powerbank kopen

iPhone reparatie

De nieuwste iPhone heeft een mooi groot scherm, maar kan ook kapot. Is bijvoorbeeld je scherm gebarsten, dan is een iPhone reparatie noodzakelijk om hem nog te kunnen gebruiken. Kijk voor goedkope reparaties bij VistaRepair.

iPhone scherm kapot

Niks is vervelender dan een barst in je telefoon. iPhone reparatie Diemen repareert je smartphone direct en plaatst in no-time een nieuwe beeldscherm op je telefoon. Met een nieuwe beeldscherm ziet je telefoon er weer gloednieuw uit.

apple watch bandjes

Je hebt een apple watch en je moet nu ook een bandje hebben. Kijk hier voor Apple watch bandjes.

Pakket versturen kosten

Op parcelparcel.com kun je veel informatie vinden over de kosten voor het versturen van een pakket.

NEN 3140 keuring

Voor een veilige werkomgeving voor jou en je werknemers is het verplicht om een NEN 3140 keuring uit te laten voeren door een erkend bedrijf, zoals Hinfelaar.

Overzicht van CRM systemen

Het uitkiezen van een CRM-systeem dat goed past bij de ondernemingstype en -grootte is nog een aardig klusje. Kijk daarom op crmoverzicht.nl om hier meer over te weten te komen.

Nieuwe website

Een nieuwe website kun je snel en eenvoudig opzetten, dit zijn alleen simpele websites. Wil je een kwalitatieve website opzetten, dan kun je een webshop laten maken .

Over ons

Meer weten over telefoons en telecommunicatie? Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ maxphone.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden