Max phone

Tips om je iPhone minder snel te beschadigen

Geplaatst op

Vandaag de dag is de mobiele telefoon een belangrijk onderdeel van ons leven. Net zoals we de ledematen van ons lichaam beschermen tegen letsel, is het ook noodzakelijk dat we onze telefoon beschermen tegen schade. Niets is pijnlijker dan zien hoe jouw iPhone onder de krassen zit nadat hij op de grond is gevallen. Gelukkig kun je snel een nieuw iPhone 6s plus scherm kopen bij Repair Supply, maar nog beter is natuurlijk om schade te voorkomen. Hieronder geven we je een aantal tips.

Gebruik een schermbeschermer

De voorkant van de iPhone is het belangrijkste onderdeel van het apparaat en ook meteen het kwetsbaarste en duurste onderdeel. Als je smartphone uit je handen valt en op een verkeerde manier op de grond landt, kun je er zeker van zijn dat je scherm kapot is. Een gebarsten scherm ziet er lelijk uit en kan ook nog eens je telefoon helemaal defect maken.

Om dit te voorkomen is het raadzaam om een screen protector te gebruiken. Zorg voor een geschikte variant van gehard glas. Dit voorkomt krassen op het scherm en biedt ook bescherming aan het scherm. De screen protector moet de eerste accessoire zijn die je koopt voor jouw telefoon.

Gebruik een goed hoesje

Niet alleen het glas van je iPhone dient beschermd te worden, ook de achterkant is belangrijk. Het is sterk aan te raden om een telefoonhoesje te kopen dat de achterkant van je iPhone beschermt. Er zijn ook veel hoesjes te koop die zowel de voor- als achterkant beschermen, wellicht is dat iets voor je.

Wees voorzichtig

Wanneer je jouw smartphone in je broekzak doet, zorg er dan voor dat je geen munten of scherpe spullen, zoals sleutels, in je broekzak hebt. Dit leidt ertoe dat het scherm bekrast of beschadigd raakt. Zorg er ook voor dat je jouw telefoon niet in de achterzak van je strakke spijkerbroek doet, omdat de kans bestaat dat je telefoon buigt of gewoon kapot gaat wanneer je gaat zitten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden