Max phone

Verleng het leven van je smartphone met een nieuwe accu

Geplaatst op

Het grootste probleem van een smartphone is vaak dat je al snel merkt dat de batterij niet zo lang meegaat. In plaats van een hele dag je telefoon gebruiken zonder deze op te hoeven laden, leg je deze na een jaar al na een paar uur aan de oplader. Wanneer je de hele dag thuis bent is dit geen probleem, hoewel het soms best lastig en irritant is. Maar wanneer je werkt, naar school gaat of op vakantie bent is er niets zo frustrerend als een lege telefoon. En ja, om nu elk jaar een nieuwe smartphone te kopen, dat is ook een duur grapje! In dit artikel vertellen we je hoe je het leven van je smartphone verlengt met een nieuwe accu.

De accu in je telefoon zelf vervangen of laten vervangen?

Tegenwoordig heb je voor een paar euro al een nieuwe accu voor je telefoon. Een smartphone accu kopen doe je simpelweg online, en binnen enkele dagen heb je je product binnen. Nu zou je denken dat dit de makkelijke stap is, waarna het ingewikkelde vervangen komt. Maar ook dat valt reuze mee. De meeste telefoons kun je namelijk zelf openen om de batterij te vervangen. Als je niet precies weet hoe het moet zijn er genoeg youtube video’s die hier uitleg over geven.

Heb je een smartphone die je niet zelf kunt openen, zoals een iPhone, dan zul je een professional in moeten schakelen bij een winkel.

De voordelen van een nieuwe accu voor je telefoon

Voor bijna iedere smartphone is er wel een goedkope nieuwe batterij te vinden. Op accu-adapter.nl heb je bijvoorbeeld heel veel exemplaren. Bepaalde accu’s kosten maar € 6,50, en anderen iets meer dan € 10. Al met al is dat niet erg duur. Je kunt je smartphone er namelijk veel langer door gebruiken, en dat is uiteraard het grootste voordeel. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden