Max phone

Leren over de voordelen van digitale archivering

Geplaatst op

Er zijn grote voordelen verbonden aan digitale archiveringsdiensten, die meegroeien met het aan aantal documenten dat je wilt digitaliseren. Lees snel verder wat de voordelen zijn. Je zult er zeker de waarde van in kunnen zien!

Snel en eenvoudig

Dankzij de uitbestede digitale archiveringsdiensten hoef je je geen zorgen te maken over de tijd en moeite die het kost om je documenten te archiveren.

Door samen te werken met multiscan.nl kun je je complete documentenstapel met minimale inspanningen digitaliseren. 

Veilige opslag

Gedigitaliseerde archieven zijn natuurlijk veel gemakkelijker op te slaan – wat voorheen een hele ruimte in beslag nam, kan op één kleine schijf gezet worden. 

Cloud-documentopslag en optionele off-site back-up betekent dat deze documenten kunnen worden gedupliceerd zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

In het geval van een toekomstige ramp of bedrijfsonderbreking staan je kritieke bestanden op een secundaire locatie, waardoor het archief niet in gevaar komt. 

Doorzoekbaar en bewerkbaar

Een digitaal archief is gemakkelijk te doorzoeken en te bewerken. Op deze manier is het mogelijk om sneller te werken met minder vertraging. Meerdere medewerkers kunnen werken met dezelfde documenten. Ze hoeven dus niet op elkaar te wachten. Ook is het mogelijk om vanaf een afstand te werken met documenten. Thuiswerken wordt zo een stuk makkelijker. Het maakt niet uit welke soort media je wilt digitaliseren, het kan allemaal, van foto´s, papieren documenten, VHS-tapes en ga zo maar door. 

Met de mogelijkheid om zinvolle mappenstructuren, bestandsnamen te kiezen en ook metadata toe te voegen aan gescande afbeeldingen, is de inhoud doorzoekbaar en veel gemakkelijker te vinden. 

Het klinkt allemaal supermooi en dat is het ook. Wanneer je als je bedrijf sneller en beter wilt werken, dan is een digitaal archief een goed begin. Laat je informeren door een expert op dit gebied. Veel succes!

Gerelateerde berichten

Alles wat je moet weten over draadloos opladen

Hoe handig is het als je je telefoon op een draadloze oplader kunt leggen en deze meteen oplaadt? Geen geklooi met draden en je telefoon wordt simpel...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden