Max phone

Refurbished tablets worden steeds populairder, bij jou ook?

Geplaatst op

Iedereen is het er waarschijnlijk wel over eens. Wanneer je een nieuwe computer of tablet moet aankopen, kost dit vaak een heleboel geld. Wanneer je er maar alleen voor staat, is het niet altijd haalbaar om deze toestellen nieuw aan te kopen. Maar dit hoeft ook niet, tegenwoordig kan je van deze toestellen genoeg tweedehands modellen vinden, zodat jij je niet blauw hoeft te betalen! Op remarkt.nl vind je refurbished tablets aan een heel democratische prijs! 

Refurbished tablets 

Refurbished tablets, wat zijn dat nu eigenlijk? In de eerste plaats zijn het zeker en vast goedkope alternatieven voor nieuwe tablets. Het is een tweedehands tablet die volledig is nagekeken en opgelapt is, indien nodig. Hierdoor verkeren deze tablets nu in nieuwstaat, maar kunnen ze toch verkocht worden aan veel democratischere prijzen omdat ze al eens gebruikt zijn. Alles wordt grondig gecontroleerd vanaf het moment dat tablets binnenkomen, zowel op gebied van hardware als software. 

Desktop 

Niet alleen refurbished tablets zijn te koop bij remarkt.nl, ook een desktop kun je daar tweedehands kopen. Bij remarkt.nl, komen alleen maar desktops binnen uit de zakelijke wereld en deze zijn meestal nog in zeer goede staat. Ze worden daar gewoon binnen gebracht omdat bedrijven nu eenmaal regelmatig al hun computers vervangen, ook al zijn ze nog perfect te gebruiken. Ze worden opnieuw verkocht en daar heb je dan 1 jaar garantie op. Mits een betaling, kan je deze garantieperiode zelfs laten verlengen naar 3 jaar moest je er toch niet helemaal gerust in zijn. 

Waarom kiezen voor deze aanbieder? 

Tegenwoordig vind je wel meer bedrijven die laptops of tablets tweedehands aanbieden, dus waarom dan kiezen voor remarkt.nl? Dit bedrijf is uitgerust met een team van IT specialisten die alles bij binnenkomst heel grondig controleren. Bij ontvangst is de computer of het tablet meteen klaar voor gebruik, je hoeft er zelf niets meer aan te doen. Ook kan je zelf een goedkopere computer samenstellen en kunnen computers ook nog eens uitgebreid worden als je hem voor zwaardere dingen wil gaan gebruiken. Met ruim 20 jaar ervaring en alles aan goedkope prijzen, kan je niet anders dan kiezen voor remarkt.nl! 

Gerelateerde berichten

Alles wat je moet weten over draadloos opladen

Hoe handig is het als je je telefoon op een draadloze oplader kunt leggen en deze meteen oplaadt? Geen geklooi met draden en je telefoon wordt simpel...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden